Over ons

WE ZIJN EEN GROEP CREATIEVE GEESTEN MET EEN ONEINDIGE PASSIE VOOR HET CREËEREN VAN EEN NIEUWE BETEKENIS VAN EEN BROOD- en BANKETBAKKERIJ

UNIEK, HOGE KWALITEIT, 100% PLANTAARDIG.

 

A&J BAKERY BEGON ALS KLEINE EEN FAMILIE-BAKKERIJ MET VERS BROOD EN GEBAK.

DOOR DE GROTE BELANGSTELLING VAN ONZE KLANTEN EN VELE BUSINESS PARTNERSHIPS GROEIT ONZE BAKKERIJ SNEL. NA 5 MAANDEN HEBBEN WE BESLOTEN ONZE PRODUCTIE TE VERGROTEN EN DEZE TE VERPLAATSEN, OM AAN DE TOENEMENDE BEHOEFTE VAN ONZE KLANTEN TE KUNNEN VOORZIEN. ONZE WINKEL IS OMGETOVERD TOT KOFFIEZAAK WAAR U KUNT GENIETEN VAN ONZE TAARTJES EN CROISSANTS MET HEERLIJKE KOFFIE OF ONZE LUNCH-OPTIES ZOALS BELEGDE BROODJES OF PIZZA.

ONDANKS DE GROEI VAN ONZE PRODUCTIE ZIJN ONZE PRODUCTEN NOG ALTIJD HANDGEMAAKT. OOK ZIJN DE INGREDIËNTEN HETZELFDE GEBLEVEN. ONS BELANGRIJKSTE SPEERPUNT IS HET GEBRUIK VAN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN, ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- OF SMAAKSTOFFEN.

ONZE BELEID IS ALTIJD GEWEEST OM UNIEKE PRODUCTEN TE MAKEN VAN HOGE KWALITEIT. ONS DOEL WAS OM HET AANBOD AAN VEGANISTISCHE PRODUCTEN UIT TE BREIDEN EN TE VERFIJNEN. NA MAANDEN LANG HARD GEWERKT TE HEBBEN AAN ONZE VAARDIGHEDEN IN HET MAKEN HOOGWAARDIGE VEGANISTISCHE PRODUCTEN, KUNNEN WIJ NU MET TROTS ZEGGEN DAT WE ER KLAAR VOOR ZIJN! VANAF APRIL IS AL ONS BROOD EN GEBAK 100% PLANTAARDIG!

A&J locatie

A&J Bakery bevindt zich op de Amsterdamsestraatweg 116 in Utrecht. Het is een koffiezaak en bakkerij in één. U kunt ons brood en gebak afhalen of ter plaatse eten onder het genot van onze heerlijke koffie. Wij bieden ook een ontbijt- en lunchmenu, waar u kunt genieten van vers belegde broodjes en andere gerechten die zijn aangepast op het seizoen. Ons team staat altijd klaar voor uw vragen over ons bedrijf en onze producten.

Productie

A&J Bakery produceert handgemaakte producten van exclusief plantaardige ingrediënten. De producten van onze bakkerij bevatten geen kunstmatige ingrediënten of verbeteraars. De ingrediënten waar onze producten van worden gemaakt worden met uiterste zorg geselecteerd. We bieden verschillende zuurdesembroden en andere producten zoals bolletjes, brioche, stokbroden, bagels etc.

Wij worden gekenmerkt door onze veganistische croissants, die al veel harten hebben gewonnen in verschillende landen. U heeft bij ons keuze uit veel verschillende soorten croissants zoals naturel, volkoren, chocolade, pistache, aardbei, pain au chocolat en meer, afhankelijk van de behoefte van de klant.

We hebben een grote verscheidenheid aan taart en gebakjes, die inmiddels een uniek element vormen in vele cafés en restaurants met wie we samenwerken.

Daarnaast maken wij producten op aanvraag van klanten, met individuele selectie van ingrediënten of decoratie.

Team

Met de groei van ons bedrijf hebben fantastische Italiaanse banketbakkers met vele jaren ervaring in Londen zich bij ons aangesloten. Door hen heeft ons bedrijf vleugels gekregen en zijn wij nu klaar voor alles!

We zijn nog altijd opzoek naar nieuw talent met bakker- en patisserievaardigheden en enthousiaste mensen voor onze winkels.

Wordt lid van ons team!

Bestelling / Catering / Advies

 A&J Bakery levert producten op bestelling zoals verschillende soorten brood en gebak zoals bijvoorbeeld taart, gebakjes, muffins, croissants, etc.

We accepteren ook individuele bestellingen van producten en cateringsamenwerking.

A&J Bakery biedt daarnaast voorbereiding van catering voor particuliere- en bedrijfsbijeenkomsten. Alle bestellingen worden in detail afgesproken met de klant, zodat wij precies aan de vraag van de klant kunnen voldoen

A&J Bakery biedt ook ondersteuning en advies aan bedrijven op het gebied van het creëren van nieuwe recepten zoals ‘de nieuwe bedrijfs-special’ of de samenstelling van gerechten die speciaal zijn afgestemd op uw klant.